Wilmy Seykens | Praktijk voor GZ-psychologie en Familieopstellingen

Wilmy Seykens

Contact opnemen

Wilmy Seykens | Praktijk voor GZ-psychologie en Familieopstellingen

Over Wilmy Seykens

In 1996 studeerde ik af aan de universiteit in Nijmegen als ontwikkelingspsycholoog. Na enkele jaren met kinderen en hun ouders te hebben gewerkt, ben ik me gaan richten op het werken met volwassenen.

In 2002 maakte ik kennis met Familieopstellingen. Voor mij viel hierin mijn ruimere visie op (psychische) klachten en welzijn van mensen samen.

Sinds 2005 werk ik als vrijgevestigd psycholoog. Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik gebruik maak van diverse behandelmethodes. Ik werk vanuit een cliëntgerichte en systemische benadering. Hierbij integreer ik reguliere behandelmethodes met een holistische visie, waarin ik aandacht heb voor verbinding met een groter geheel.

U kunt bij mij terecht voor individuele klachten (bv. angst, depressie), relatieproblemen, vragen m.b.t opvoeding en persoonlijke ontwikkeling, zoals zingeving en hoog sensitiviteit.

Praktijk

Binnen mijn praktijk bied ik zowel behandeling binnen de basis GGz als de Gespecialiseerde GGz. Meer informatie hierover vind u op mijn website: www.wilmyseykens.nl

Ik ben in het bezit van de volgende registraties:

  • Gezondheidszorg(GZ)-psycholoog BIG
  • PSYCHOLOOG NIP en Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg
  • EMDR therapeut

Behandelaanbod

Basis en Gespecialiseerde GGZ. Het behandelaanbod bestaat onder andere uit:

  • Individuele therapie
  • EMDR-therapie
  • Partner-relatietherapie
  • Familieopstellingen

Meer informatie over de verschillende therapieën kunt u op mijn website vinden. Hebt u interesse in een van de therapieën? Neem dan gerust contact op, of maak een afspraak voor kennismakingsgesprek.

Mijn praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele hulpverleners die gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg aanbieden. Voor verwijzing naar een professional aangesloten bij 1nP is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Meer informatie over 1nP kunt u lezen op mijn website www.wilmyseykens.nl

Contact

Drs. Wilmy Seykens
Hypericon, Centrum Integratieve Geneeskunde
Adres: Berg en Dalseweg 83
Postcode: 6522 BC

Plaats: Nijmegen
Telefoon: 06-28573215, tijdens kantooruren
E-mail: praktijk@wilmyseykens.nl
Website: http://www.wilmyseykens.nl