Ploegmakers Psychologie | Martine Ploegmakers

Martine Ploegmakers

Martine Ploegmakers

Adres:
Psychologenpraktijk Ploegmakers Psychologie
Wilhelminasingel 4
6524 AK Nijmegen
06 19665008
contact@ploegmakerspsychologie.nl
www.ploegmakerspsychologie.nl

Over Martine Ploegmakers
Mijn naam is Martine Ploegmakers, ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen (Klinische psychologie) en heb mijn opleiding tot GZ- psycholoog (BIG) in 2008 afgerond. Sindsdien ben ik als zelfstandig psycholoog werkzaam binnen de Basis GGZ, waar ik veel ervaring heb opgedaan met de kortdurende behandeling van jongvolwassenen en volwassenen. In 2023 ben ik mijn eigen psychologenpraktijk gestart.
Sinds 2005 ben ik als Cognitief Gedragstherapeut aangesloten bij de VGCt. Ook ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen (LVVP) en bij de vereniging EMDR Nederland.
Mijn kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, deskundigheid, doelgerichtheid, eerlijkheid, humor, vriendelijkheid en openheid.

Ploegmakers Psychologie biedt persoonlijke en professionele behandeling aan jongvolwassenen en volwassenen in het centrum van Nijmegen.
Het zijn kortdurende klachtgerichte behandelingen met als doel op eigen kracht weer verder te kunnen. Ik bied therapie volgens de richtlijnen, behandelmethoden gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en een behandelplan op maat. Ik maak gebruik van de volgende behandelmethoden: Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schematherapie (elementen) en e-Health.

Klachten waarmee u in mijn praktijk terecht kunt: angst- en paniekklachten, faalangst, sociale angst, piekeren, perfectionisme, onzekerheid, negatief zelfbeeld, moeite met opkomen voor jezelf, ziekteangst, dwangklachten of dwanghandelingen, somberheid, depressieve klachten, stemmingswisselingen, onverwerkte verlieservaringen en rouw, verwerkingsproblemen na traumatische ervaringen en controleverlies bij middelengebruik (alcohol of softdrugsgebruik).

Registraties:
• GZ-psycholoog BIG (19911256125)
• Cognitief-gedragstherapeut VGCt
• Registerpsycholoog NIP/ Gezondheidszorg
• EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)