Eva Kokhuis Psychologie | Eva Kokhuis

Eva Kokhuis

Eva Kokhuis Psychologie

ZZP'er bij Psychologenpraktijk MiND

Adres:

Sint Annastraat 175
6524 EV Nijmegen
06-44089524

www.evakokhuispychologie.nl
www.mindnijmegen.nl
info@mindnijmegen.nl

Eva Kokhuis is in 2005 afgestudeerd aan de Radboud universiteit Nijmegen (klinische psychologie). In 2008 heeft ze haar opleiding tot GZ-psycholoog afgerond (BIG geregistreerd). Ze werkt sindsdien met veel plezier, in eerste instantie binnen de specialistische GGZ met verschillende doelgroepen en de laatste jaren alleen in de generalistische basis GGZ.

Wat ze belangrijk vindt in behandelingen, is om een samenwerking aan te gaan waarin oprecht contact is en een persoonlijke benadering. Ze hecht veel waarde aan transparantie en zorgvuldigheid en vindt het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin mensen hun klachten en gedragspatronen kunnen onderzoeken en aanpakken.
Binnen de behandeling maakt ze gebruik van technieken uit verschillende soorten behandelingen, zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR (traumabehandeling) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Ze is aangesloten bij de Verening EMDR Nederland (VEN) en de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP).

Eva is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. In haar vrije tijd is ze graag met haar gezin of met vrienden. Ze houdt van dansen, muziek, lezen en is graag creatief bezig.

Registraties:

GZ-psycholoog BIG (59910995725)
EMDR-therapeut (VEN erkende basistraining en vervolgtraining)