Psychologenpraktijk Tromp Nijmegen | Tasha Tromp

Tasha Tromp

Contact opnemen

Psychologenpraktijk Tromp Nijmegen | Tasha Tromp

Iedereen heeft wel eens problemen. Volwassenen, kinderen, jongeren, studenten, ouders, ouderen. Als je een probleem hebt denk je er veel aan. Vaak lost het denken alleen niets op. Daarom kun je best een beetje hulp gebruiken om te werken aan een oplossing.

Ons motto is: Samen van denken naar doen. Van probleem naar oplossing.

De praktijk biedt hulp aan kinderen en jongeren:

Want ook kinderen en jongeren hebben wel eens problemen en komen er met hun ouders, vrienden of school er niet goed uit. Wij helpen jou.

Ben je erg boos of verdrietig? Kun je niet goed slapen? Is het moeilijk voor jou om vrienden te maken? Gaat het niet lekker thuis in het gezin? Eet je teveel? Gaat het niet goed op school? Heb je buikpijn? Voel je je onzeker? Ben je ergens bang voor? Heb je een flinke dip? Is het je soms teveel allemaal? Heb je faalangst? Eet je te weinig? Is er iets anders aan de hand?

De vergoedingen lopen per 1 januari 2015 via de gemeente. De praktijk heeft contracten met de volgende gemeenten: Nijmegen, Heumen (Malden), Mook en Middelaar, MUG: Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen, Beuningen, Wijchen en Druten. De verwijzing loopt via de Sociale Wijkteam of de huisarts, jeugdarts of medisch specialist.

De praktijk biedt hulp aan volwassenen en ouderen:

Want ook volwassenen en ouderen hebben wel eens problemen en komen er zelf, met hun partner of vrienden er niet uit. Wij helpen jou.

Gaat het niet goed met de studie of op het werk? Heb je last van kaakklemmen (Bruxisme)? Krijg je niet voor elkaar wat je wilt bereiken? Heb je last van zaken uit het verleden? Heb je iets traumatisch meegemaakt? Weet je niet zo goed wat je wilt? Pieker je veel? Heb je last van je lichaam? Heb je last van je rol als ouder of werkende? Is er iets anders aan de hand?

De vergoedingen lopen via de zorgverzekeraars. De praktijk heeft contracten met VGZ, CZ, Menzis, Multizorg, Achmea en de Friesland.  De verwijzing loopt via de huisarts en/of medisch specialist.

Onze oplossingen en werkwijze:

De hulpaanbod is laagdrempelig, op maat en in principe  kortdurend. Op basis van jouw problemen en klachten wordt gekeken wat er aan de hand is en wordt er een behandelplan gemaakt.  We zoeken samen naar de beste oplossingen voor de problemen: je krijgt meer inzicht in jouw denken en doen en leert handige manieren om met jouw problemen en lastige situaties om te gaan. Omdat zelfvertrouwen zo essentieel is voor het lichamelijk en psychisch welbevinden, wordt er gedurende de therapie altijd aandacht aan besteed. Zodoende kun je na de therapie zelf je problemen oplossen.  Behandeling kan individueel: je komt alleen; of met meerdere mensen: jouw ouders, jouw kinderen, jouw partner of andere zeer belangrijke mensen.

 

Ik bied ook hulp in andere talen: Papiamento, Spaans of Engels

Over Tasha Tromp

Ik kom uit Aruba en ben in 1995 als ontwikkelingspsycholoog afgestudeerd aan de KUN (nu Radboud Universiteit Nijmegen) en ik heb sindsdien in diverse settings gewerkt. Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam in de eerstelijns en heb mensen onderzocht en behandeld van twee tot zesentachtig jaar. Van alle werkvelden ligt mijn hart in de eerstelijns, nu Generalistische Basis GGZ. Na in diverse praktijken gewerkt te hebben, ben ik in 2010 met mijn eigen praktijk gestart, in de wijk Brakkenstein in Nijmegen. Naast de hulpverlening draag ik graag het vak over aan toekomstige Psychologen: ik heb op de Radboud Universiteit Nijmegen les gegeven en ik doceer nu aan Radboud Centrum Sociale Wetenschappen aan Gezondheidszorgpsychologen voor hun BIG registratie.

Mijn registraties: Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Eerstelijnspsycholoog ®, Kinder- en Jeugdpsycholoog.

Ik ben lid van de beroepsverenigingen: NIP, LVVP en VEN (EMDR).

De praktijk is eenvoudig te bereiken met de bus en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor actuele informatie kun je terecht op de website.

Contact

Psychologenpraktijk TROMP
Pastoor Schelstraeteweg 17
6525SZ Nijmegen

http://psychologenpraktijktromp.nl

024 - 356 27 67.