Psychologenpraktijk Hofs de Jager & Spauwen | Saskia de Jager

Saskia de Jager

Contact opnemen

Psychologenpraktijk Hofs de Jager & Spauwen | Saskia de Jager

Psycholoog drs. Saskia de Jager studeerde zowel filosofie als psychologie. Levens- en zinvragen zijn bij haar daarom in veilige en deskundige handen. Ze is daarnaast een breed georienteerd cognitief gedragstherapeut en Supervisor bij de VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie). Ze is een ervaren mindfullness -trainer en organiseert hiervoor regelmatig trainingen. Ook EMDR en - meer recent - ACT ('Acceptance & Commitment Therapy') hebben haar interesse.

Reflectie en nieuwe inzichten bieden  aan haar clienten is haar belangrijkste drijfveer.

formeel:   > Eerstelijnspsycholoog NIP;  > GZ - Psycholoog, > Cognitieve gedragstherapeut;  > Mindfulnesstrainer; > Supervisor en opleider voor de VGCT
Aangesloten bij:

  • VGCT
  • LVVP
  • Vereniging voor Mindfulness

Je klachten, onze begeleiding

Er kunnen tal van redenen zijn om een van onze psychologen te raadplegen. En soms uiten klachten zich op manieren waardoor er snel een 'label' op wordt geplakt, maar kunnen we in onze spreekkamer erachter komen dat er eigenlijk iets anders aan de hand is. Toch kan onderstaande indeling in hoofdklachten allicht behulpzaam zijn om met ons het gesprek aan te gaan.

Waarom naar ons komen?

"Het is een kleine praktijk, een maatschap met 3 gelijkwaardige maten, die allen 'senior' zijn.
Je bent dus meteen in ervaren handen. "(Bij 'wie wij zijn' krijgt u een goed beeld van de therapeuten. )

"Korte lijnen, geen bureaucratie."
In tegenstelling tot bijvoorbeeld een instelling kun je doorgaans snel terecht voor een afspraak en  heb je, ook als er bijvoorbeeld een extra onderzoek moet worden gedaan, nooit het gevoel dat je van hot naar her wordt gesleept, en drie keer hetzelfde verhaal moet vertellen.

"Meerdere specialismen onder één overzichtelijk dak."
Naast eerstelijns psychologische hulp wordt er ook tweedelijns hulp (psychotherapie)  geboden. Bovendien vertegenwoordigen we daarbinnen diverse methoden en behandelingen, bijvoorbeeld zowel cognitieve gedragstherapie als psychodynamische therapie. Tot slot, doordat we ook met stellen en groepen werken, en  trainingen  aanbieden, kunnen we je vaak ook op complementaire wijzen van dienst zijn.

"Een warme huiskamer."
Zo wordt er over onze gesprekskamers gepraat. Belangrijk voor ons: dat u zich bij ons thuis voelt!  Daarom kenmerken onze spreekkamers zich door een gepaste persoonlijke inrichting.
Klik op 'play' linksboven in de foto hieronder voor een automatische voorstelling van beelden van onze psychologenpraktijk, of klik op de individuele foto's.

Contact

Hofs, De Jager & Spauwen
Teselaar 6B
6681 BG Bemmel
T 0481 - 46 59 52
F  0481 - 45 45 32

http://www.psychologenbemmel.nl/