Psychologiepraktijk Vivir Nijmegen | Vivi Luyckx

Vivi Luyckx

Contact opnemen

Psychologiepraktijk Vivir Nijmegen | Vivi Luyckx

Over Vivi Luijckx

Mijn naam is Vivi Luijckx, ik ben in 1974 geboren en in 1998 afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen, met als afstudeerrichting Neuro- en Revalidatiepsychologie en de hoofdvakken van Klinische Psychologie.

Vervolgens heb ik de post-doctorale opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd en mij verder gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en Acceptance & Commitment Therapy. Deze vormen van therapie spreken mij het meest aan, omdat ze goed zijn onderzocht, effectief zijn en elkaar goed aanvullen.

Ik heb de afgelopen jaren ruime werkervaring opgedaan binnen de GGZ, de revalidatie en de eerstelijnspsychologie en daarbij gewerkt met allerlei soorten klachten en problemen. Naast de behandeling van veel voorkomende psychische klachten zoals angst- en somberheidsklachten, heb ik een speciale interesse voor de emotionele begeleiding bij zwangerschap (of de wens daartoe) en na een (traumatische) bevalling. Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking.

Vanuit mijn enthousiaste, gelijkwaardige en betrokken houding, wil ik u graag helpen om meer inzicht in uzelf te krijgen, uw klachten te laten verminderen en weer meer voldoening uit het leven te halen. Door de kleinschaligheid en flexibiliteit van een eigen praktijk kan ik mij geheel richten op uw hulpvraag en de persoon achter de klacht.

Omschrijving praktijk

Psychologiepraktijk Vivir is een kleinschalige eerstelijns psychologenpraktijk in het centrum van Nijmegen voor cognitieve gedragstherapie, EMDR en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). De praktijk biedt diagnostiek en behandeling vanuit de generalistische basis GGZ. Daarnaast is ook particuliere coaching en begeleiding mogelijk.

Soort GGZ

Generalistisch

Doelgroep

Volwassenen vanaf 18 jaar met angstklachten, stemmingsklachten, trauma, zelfbeeldproblematiek, onzekerheid, overbelastings- of grenshanteringsklachten, burnout, psychische klachten die verband houden met zwangerschap en (traumatische) bevalling, nazorg na revalidatie voor NAH of chronische pijn.

Registraties

  • GZ-psycholoog BIG
  • Eerstelijnspsycholoog NIP
  • Registerpsycholoog NIP-Gezondheidszorg
  • Cognitief Gedragstherapeut VGCt
  • Supervisor VGCt
  • EMDR Practitioner Europe
  • Lid van NIP, VGCt en VEN.

Contactgegevens

Psychologiepraktijk Vivir

drs. Vivi Luijckx
Kronenburgersingel 213
6511 AR Nijmegen
06-50244759

info@psychologiepraktijk-vivir.nl

W: www.psychologiepraktijk-vivir.nl