Psychologenpraktijk Tromp Nijmegen | Tasha Tromp

Tasha Tromp

Psychologenpraktijk Tromp Nijmegen | Tasha Tromp

Adres:
Psychologenpraktijktromp
Pastoor Schelstraeteweg 17
6525 SZ Nijmegen
024 - 356 27 67
www.psychologenpraktijktromp.nl

Iedereen heeft wel eens problemen. Volwassenen, jongeren, studenten, ouders, ouderen. Als je een probleem hebt denk je er veel aan. Vaak lost het denken alleen niets op. Daarom kun je best een beetje hulp gebruiken om te werken aan een oplossing.
Ons motto is: Samen van denken naar doen. Van probleem naar oplossing.
De praktijk biedt hulp aan jongeren:
Want ook jongeren hebben wel eens problemen en komen er met hun ouders, vrienden of school er niet goed uit. Wij helpen jou.
Ben je erg boos of verdrietig? Kun je niet goed slapen? Is het moeilijk voor jou om vrienden te maken? Gaat het niet lekker thuis in het gezin? Gaat het niet goed op school? Heb je last van je lichaam? Voel je je onzeker? Ben je ergens bang voor? Heb je een flinke dip? Ben je heel gevoelig? Is het je soms teveel allemaal? Heb je faalangst? Is er iets anders aan de hand?
De vergoedingen lopen per 1 januari 2015 via de gemeente. De praktijk heeft contracten met de volgende gemeenten: Nijmegen, Heumen (Malden), Mook en Middelaar, MUG: Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen, Beuningen, Wijchen en Druten. De verwijzing loopt via de huisarts, het Sociale Wijkteam, jeugdarts of medisch specialist.
De praktijk biedt hulp aan volwassenen en ouderen:
Want ook volwassenen en ouderen hebben wel eens problemen en komen er zelf, met hun partner of vrienden er niet uit. Wij helpen jou.
Gaat het niet goed met de studie of op het werk? Heb je last van kaakklemmen (Bruxisme)? Krijg je niet voor elkaar wat je wilt bereiken? Heb je last van zaken uit het verleden of heb je iets traumatisch meegemaakt? Weet je niet zo goed wat je wilt? Pieker je veel? Heb je last van je lichaam? Heb je last van je rol als ouder of werkende? Is er iets anders aan de hand?

Over Tasha Tromp
Ik kom uit Aruba en ben in 1995 als ontwikkelingspsycholoog afgestudeerd aan de KUN (nu Radboud Universiteit Nijmegen) en ik heb sindsdien in diverse settings gewerkt. Ik ben sinds 1998  werkzaam in de eerstelijns en heb mensen onderzocht en behandeld van twee tot zesentachtig jaar. Van alle werkvelden ligt mijn hart in de Generalistische Basis GGZ. Na in diverse praktijken gewerkt te hebben, ben ik in 2010 met mijn eigen praktijk gestart, in de wijk Brakkenstein in Nijmegen. Naast de hulpverlening draag ik graag het vak over aan toekomstige Psychologen: ik heb gedoceerd op de Radboud Universiteit Nijmegen en op het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen aan Gezondheidszorgpsychologen voor hun BIG registratie.

Registraties:
GZ-Psycholoog BIGnr: 79063134025
Eerstelijnspsycholoog
Kinder- en Jeugdpsycholoog
Ik ben lid van de beroepsverenigingen: LVVP en VEN (EMDR).