Psychologie Praktijk Nijmegen | Suzanne Houdijk

Suzanne Houdijk

Psychologie Praktijk Nijmegen | Suzanne Houdijk

Adres:
Psychologie Praktijk Nijmegen
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
06-10233179
info@psychologiepraktijknijmegen.nl
http://www.psychologiepraktijknijmegen.nl

Over Suzanne Houdijk

In 2003 studeerde ik af als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen (klinische psychologie). Sindsdien heb ik ruime werkervaring opgedaan in zowel de Specialistische als Basis-GGZ en daarbij gewerkt met allerlei klachten en problematiek, zoals burnoutklachten, angst- en stemmingsproblemen, persoonlijkheidsproblematiek en autismespectrumstoornissen. Ik rondde de opleiding tot GZ-psycholoog BIG in 2007 af. Vervolgens heb ik me m.n. verder bekwaamd in de EMDR en schematherapie.

Mijn interesse in motivaties, beleving en gedrag van mensen is altijd een rode draad in mijn studie- en werkervaringen geweest. Leidend in mijn huidige werk als psycholoog is dan ook vooral: zonder oordeel samen zoeken naar meer inzicht en begrip van het eigen gedrag, van waaruit mogelijkheden voor verandering gezocht worden, zodat de cliënt de eigen kracht (terug)vindt.

Vanaf 2009 ben ik bij Psychologie Praktijk Nijmegen werkzaam binnen de Basis GGZ. Binnen dit kader van kortdurende behandeling is mijn doel het vlottrekken van gestagneerde processen; het is essentieel voor het welbevinden dat de cliënt weer in beweging kan komen en zelfstandig verder kan, i.p.v. vast te zitten in een gebrek aan perspectief.

Lange tijd heb ik zowel in de Basis als in de Specialistische GGZ gewerkt. Sinds 2016 richt ik me met veel plezier op het werken in de BGGZ binnen Psychologie Praktijk Nijmegen.  Daarnaast geef ik les aan de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog binnen het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen in Nijmegen.

Registraties:
GZ-psycholoog BIG (19910458825)
Registerpsycholoog NIP / gezondheidszorg
EMDR-therapeut, level II, Vereniging EMDR Nederland (VEN)
Basis schematherapeut