Psychologenpraktijk Hin & Van den Borne | Monique van den Borne

Monique van den Borne

Psychologenpraktijk Hin & Van den Borne | Monique van den Borne

Adres:
Psychologenpraktijk Hin & Van den Borne
De Flier 3801
6605 ZS Wijchen
024-6778100
http://www.psychologenpraktijkhinenvandenborne.nl/

Over Monique van den Borne

Psychologenpraktijk Hin & Van den Borne is een samenvoeging van 2 solopraktijken. Monique van den Borne is werkzaam in Wijchen. Zij is 1989 gestart met haar eigen praktijk. De praktijk van Jan Hin is sinds 2000 gevestigd in Druten.

Wij willen een behandeling op maat bieden afgestemd op uw hulpvraag. We hanteren hierbij technieken die zo goed mogelijk bij u aansluiten. U kunt hiervoor kijken op de pagina van de behandelmogelijkheden van deze site. Wij gaan ervan uit dat iedere cliënt uniek is en ook om een unieke aanpak vraagt. Doelgericht werken is onze kwaliteit.

Als u moeilijkheden ervaart in uw huidige leven en u komt er zelf niet uit, dan kan het zinvol zijn om te gaan praten met een eerstelijnspsycholoog. Dit is een psycholoog die net als de huisarts makkelijk toegankelijk is en die u kort en concreet helpt om op eigen kracht weer verder te kunnen.

De eerstelijnspsycholoog werkt praktisch, probleemgericht en heeft een nauw contact met de huisarts. Meestal wordt u via de huisarts naar ons verwezen, waarbij u zelf contact opneemt voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

In psychologenpraktijk Hin & Van den Borne zijn Jan Hin en Monique van den Borne werkzaam. Wij zijn geregistreerde eerstelijnspsychologen met veel ervaring. De praktijk heeft locaties in Druten, Ewijk, Wijchen en Beuningen. Op deze website kunt u vinden met welke klachten u bij ons terecht kunt en hoe u zich kunt aanmelden.

Registraties:
Geregistreerd eerstelijnspsycholoog
Gezondheids Zorg (GZ) psycholoog NIP. BIG-registratienummer: 79049834025
Sociaal gerontoloog
EMDR therapeut
In opleiding bij de academie analytische tekentherapie
Lid van 1NP (specialistische GGZ)
Lid Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
Lid Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)