Psycholoog Druten - Ewijk | Jan Hin

Jan Hin

Psycholoog Druten - Ewijk | Jan Hin

Adres:
Adres1: Kerkeland 9 6651 KN Druten
Adres2: Vordingstraat 2 6644 BH Ewijk
Telefoon: 06-23574223
j.hin2@kpnplanet.nl
http://www.psychologenpraktijkhinenvandenborne.nl/

Over Jan Hin:
Psychologenpraktijk Hin & Van den Borne is een samenvoeging van 2 solopraktijken. Monique van den Borne is werkzaam in Wijchen en Ewijk. Zij is 1989 gestart met haar eigen praktijk. De praktijk van Jan Hin is sinds 2000 gevestigd in Druten en sinds 2007 ook in het gezondheidscentrum van Ewijk.
Wij willen een behandeling op maat bieden afgestemd op uw hulpvraag. We hanteren hierbij technieken die zo goed mogelijk bij u aansluiten. U kunt hiervoor kijken op de pagina van de behandelmogelijkheden van deze site. Wij gaan ervan uit dat iedere cliënt uniek is en ook om een unieke aanpak vraagt. Doelgericht werken is onze kwaliteit.
Wij beschikken over het kwaliteitscertificaat van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).
Onze praktijk is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 09221717.
Als u moeilijkheden ervaart in uw huidige leven en u komt er zelf niet uit, dan kan het zinvol zijn om te gaan praten met een eerstelijnspsycholoog. Dit is een psycholoog die net als de huisarts makkelijk toegankelijk is en die u kort en concreet helpt om op eigen kracht weer verder te kunnen.
De eerstelijnspsycholoog werkt praktisch, probleemgericht en heeft een nauw contact met de huisarts. Meestal wordt u via de huisarts naar ons verwezen, waarbij u zelf contact opneemt voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
In psychologenpraktijk Hin & Van den Borne zijn Jan Hin en Monique van den Borne werkzaam. Wij zijn geregistreerde eerstelijnspsychologen met veel ervaring. De praktijk heeft locaties in Druten, Ewijk, Wijchen en Beuningen. Op deze website kunt u vinden met welke klachten u bij ons terecht kunt en hoe u zich kunt aanmelden
Wij bieden verschillende behandelingen aan: Cognitieve gedragstherapie, Inzichtgevende therapie, Partner- relatie therapie, EMDR, Mindfulness (Individueel en in groepen), Runningtherapie, Creatieve therapie

Registraties:
Geregistreerd eerstelijnspsycholoog
Gezondheids Zorg (GZ) psycholoog NIP. BIG-registratienummer: 49050338025
Sociaal gerontoloog
EMDR therapeut
Mindfulness-trainer
Running therapeut
Lid Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
Lid Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)