Psychologen Praktijk Bottendaal | Carla Oude Lenferink

Carla Oude Lenferink

Psychologen Praktijk Bottendaal | Carla Oude Lenferink

Adres:

Psychologen Praktijk Bottendaal
Oranjesingel 60
6511 NX NIJMEGEN
06 820 03 220
info@psychologenpraktijkbottendaal.nl
http://psychologenpraktijkbottendaal.nl

Over Carla Oude Lenferink:

Ik ben afgestudeerd in 1985 aan de Radboud Universiteit Nijmegen en ben eerstelijnspsycholoog van het eerste uur. Daarnaast ben ik ook werkzaam als bedrijfspsycholoog.

In de loop der jaren volgde ik ondermeer de volgende opleidingen en cursussen:  Gestalt-psychotherapeut, Strategisch Gezinstherapeut, trainer Persoonlijke Effectiviteit, RET (cognitieve gedragstherapie), EMDR (traumabehandeling), Mindfulness, Psychologische interventies voor Oncologische en Palliatieve patiënten (vanuit het Integraal Kankercentrum Oost), EFT (Emotion Focused Therapy), Schematherapie en ACT.
Ook heb ik allerlei arbeidsrelevante opleidingen gevolgd.

Sinds 1986 heb ik een bloeiende eerstelijnspraktijk met goede relaties naar andere disciplines (denk aan huisartsen, POH-GGz, psychotherapeut, diëtiste en fysiotherapeuten). Ik behandel zowel individuen als (echt)paren. Ook heb ik ruime ervaring met bedrijfspsychologische zorg, samenwerking met bedrijfsartsen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Tevens heb ik jarenlange ervaring als trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling.
En last but not least is er de intensieve samenwerking met collega
(eerstelijns-) psychologen en psychotherapeuten.

Registraties:

Gezondheidszorg(GZ)-psycholoog BIG
Eerstelijnspsycholoog NIP
Lid NIP, LVE en Zorgcoöperatie PsyZorg Nijmegen e.o.