Psychologenpraktijk Anna Roeden Nijmegen Oost

Anna Roeden

Psychologenpraktijk Anna Roeden | Nijmegen Oost

Adres:

Psychologenpraktijk Anna Roeden is gevestigd op de tweede verdieping van ‘De Hezelburcht’ in Nijmegen.
Berg en Dalseweg 122
6522 BW in Nijmegen
024-7470130 (op werkdagen)
info@annaroeden.nl
http://www.annaroeden.nl

Over Anna Roeden:

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, richting Klinische Psychologie. Daarna ben ik gaan werken in een grote GGZ-instelling.Ik heb de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) gevolgd aan het SPON te Nijmegen en in 2006 mijn diploma behaald.
Daarnaast heb ik de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut bij de VGCT afgerond. Tevens ben ik EMDR-therapeut. Nadat ik binnen de GGZ werkzaam was met volwassenen en ouderen, werkte ik als eerstelijnspsycholoog in een psychologiepraktijk. Daar heb ik me gespecialiseerd in het werken met adolescenten en in het geven van partner relatietherapie. Ik ben dus breed geschoold en heb ervaring met een grote doelgroep. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door professionaliteit, klantgerichtheid en laagdrempeligheid.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk ben ik verbonden als docent aan de postdoctorale opleiding voor Gezondheidszorgpsychologen in Nijmegen.

Mijn behandelaanbod bestaan onder andere uit: Cognitieve gedragstherapie, EMDR-therapie, partner-relatietherapie en begeleiding rondom moederschap/ balans tussen werk en gezin

Bekijk voor meer informatie over de verschillende therapieën de bijbehorende pagina’s en voorbeelden van aanmeldklachten. Hebt u interesse in een van de therapieën? Neem dan gerust contact met mij op of maak een afspraak voor een gesprek in mijn psychologenpraktijk in Nijmegen.

Registraties:

Gezondheidszorg(GZ)-psycholoog BIG
Cognitief Gedragstherapeut VGCt®
PSYCHOLOOG NIP en Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg
EMDR therapeut