Neomai Psychologenpraktijk Nijmegen | Andree Booltink

Andree Booltink

Andree Booltink

Adres:
Neomai Psychologenpraktijk
In het Medisch Centrum St. Jacobslaan
St. Jacobslaan 345/c
6533 VD Nijmegen
024 – 7600430 (ma t/m do tussen 9 en 12 uur)
http://www.neomai.nl/

Over Andree:
In 1996 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universiteit). Daarna heb ik in verschillende psychiatrische instellingen en psychologenpraktijken gewerkt.
Ik heb de tweejarige postacademische opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd en de kwalificatie tot eerstelijnspsycholoog. Tegenwoordig ben ik werkzaam in mijn eigen praktijken in Nijmegen en Venlo en geef ik les op de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Ik heb een pragmatische instelling, maar ga ook gedegen te werk. De eerste een of twee gesprekken vormen de intakefase, waarbij meestal ook vragenlijsten aan de cliënt meegegeven worden. Afgestemd op het probleem, maar ook op de wensen en de persoonlijkheid van de cliënt wordt er klachtgericht of inzichtgevend gewerkt. Wil de cliënt zich meer op de klachten zelf richten zijn directieve en oplossingsgerichte methoden, hypnose en (cognitief-) gedragstherapeutische elementen de aangewezen methodieken. Elementen uit de psychodynamische en cliëntgerichte psychotherapie komen aan bod wanneer de klachten niet zo duidelijk zijn en/of er bij de cliënt behoefte bestaat aan meer inzicht in zijn eigen persoonlijkheid.
Desgewenst is begeleiding ook mogelijk in de Engelse of Duitse taal.
Het begrip Neomai komt uit het Oud-Grieks en betekent "genezing" of "gelukkige terugkeer."
Neomai Psychologenpraktijk bestaat sinds 2005 in Venlo (Blerick) en sinds 2006 in Nijmegen. Zes psychologen zijn werkzaam bij Neomai en bieden hulpverlening aan volwassenen.

Registraties:
Ik ben gezondheidszorgpsycholoog (BIG)
eerstelijnspsycholoog NIP.
Ik ben lid van het NIP en van de LVVP